onsdag 10 februari 2010

Besök


Igår var en trevlig dag då vi fick besök av ingen mindre än Kentaro från Maruyama Coffee i Japan. Med sig hade han Japans nuvarande mästare Mie Nakamara och Fritz Storm. Som jag kanske nämnt tidigare så är Kentaro något utav en legend i specialkaffekretsar och en av världens mest erfarna rostare inom specialkaffeindustrin. Det kändes väldigt stort att han ville komma för att se vårt lilla rosteri i Lund.

Givetvis blev det en hel del kaffesnack och lite provning av våra kaffe. Kentaro tyckte att vi hade lyckats bra med att lyfta fram kaffets identitet, framförallt med vår Kenya Githima som han har erfarenhet av. Kändes väldigt stort och upplyftande. Efter en lång lunch med gott snack tog de sig tillbaka till Köpenhamn tillsammans med Fritz. Mie ligger i hårdträning inför WBC och är definitivt någon att se upp med. Hoppas på att få träffa dom snart igen!

Senare på eftermiddagen kom Johan Carlström ( Solde ) och Dan Stenkvist ( bloggfantast ) förbi. Återigen blev det gott snack och mer kaffe. Grabbarna verkade till slut nöjda och drog sig tillbaka till Malmö med lite kaffe i väskan. Vi kommer nog få se en hel del från Solde + Dan i framtiden och hoppas på fler tillfällen då man bara hänger och dricker kaffe. Lugnt, skönt och roligt. Dom e Gott Folk!

Riktigt trevlig dag!

/ Gott snack!

Inga kommentarer: